Pridružite se Nutrilite™ VB izazovu: primite POKLONE u čast naše 90. obljetnice!

01 kolovoza 2024

Poseban put prema boljem životu u čast naše važne obljetnice!

Nutrilite™ isporučuje proizvode i rješenja za vaš put prema zdravlju i vitalnosti od 1934. godine. Bilo da ste s nama već dugo ili tek odnedavna, zahvaljujemo vam što ste odabrali Nutrilite proizvode za svakodnevnu podršku vašem zdravlju. Kako bismo obilježili tu značajnu prigodu, predstavljamo Nutrilite VB izazov – posebnu prigodu da nam se pridružite u proslavi i osvrnete se na povjerenje koje ste nam ukazali tijekom godina.

Od 1. kolovoza do 31. listopada 2024. sudionici imaju priliku otključati uzbudljive nagrade sakupljanjem VB-a kroz kupnje bilo kojih Nutrilite proizvoda.

  • Sakupite najmanje 250 VB-a kupnjom Nutrilite proizvoda svaki mjesec tijekom tromjesečnog razdoblja i dobijte visoko kvalitetnu putnu torbu koja nosi oznaku 90. obljetnice robne marke Nutrilite.
  • Sakupite više od 500 VB-a kupnjom Nutrilite proizvoda svaki mjesec tijekom tromjesečnog razdoblja pa nećete dobiti samo visoko kvalitetnu putnu torbu, nego i BESPLATNI sat Fitbit Charge 6!

Putna torba neće vam biti samo praktični suputnik na putovanjima, nego će poslužiti i kao podsjetnik da svoje zdravlje stavite na prvo mjesto kamo god pođete. Nudeći dovoljno prostora za neizostavne Nutrilite proizvode i druge putne potrepštine, ona će se pobrinuti da vaša predanost vitalnosti ostane postojana i dok ste u pokretu.

Pametni sat upotpunjuje prednosti koje pruža ta putna torba nudeći dodatnu podršku za vaše zdravstvene ciljeve. Neprimjetno se integrira u vašu svakodnevnu rutinu, pazeći da zdrave navike koje ste stekli tijekom 90 dana nastavite održavati i nakon isteka izazova.

No, iako su to izvrsne nagrade po dovršetku izazova, naš fokus seže dalje od tih poklona. Prava su nagrada trajne promjene koje ćete uvesti za zdraviju budućnost. Cilj nam je osnažiti vas da razvijete pozitivne, cjeloživotne navike koje će nadrasti sam izazov.

Nutrilite proizvodi koji se računaju za VB izazov mogu se pronaći ovdje.

Krenite na ovaj put s nama već danas!


Često postavljana pitanja

Za dodatno pojašnjenje i odgovore na moguća pitanja o ispunjavanju uvjeta, nagradama i drugim važnim pojedinostima pogledajte najčešća pitanja u nastavku. Ako imate dodatnih pitanja, slobodno se obratite za pomoć našem odjelu za odnose sa strankama.

  1. Tko može sudjelovati u promociji?
    ANP-i i Stalni kupci (posebni članovi, Stalni kupci+, marketinški savjetnici).
     
  2. Što ako se ne uspijem kvalificirati u 1. ili 2. mjesecu? Mogu li se i dalje kvalificirati ako taj manjak osobnog VB-a generiram u sljedećem mjesecu?
    VB treba sakupiti svaki mjesec. Ako ga ne sakupite u 1. kvalifikacijskom mjesecu, više ne možete sudjelovati u promociji.
     
  3. Kako se gleda na nadopunu osobnog VB-a za promociju?
    Ne postoji mehanizam za nadopunu u svrhu kvalificiranja za ovu promociju. Ne računa se ni VB na koji je utjecao mehanizam za nadopunu.
     
  4. Koji se proizvodi računaju za VB u promociji?
    - Računaju se svi proizvodi robnih marki Nutrilite, Truvivity i bodykey. Imajte u vidu da vrijednost VB-a može biti snižena za aktivne promocije.
    - NE računaju se proizvodi robnih marki XS, Artistry, eSpring, iCook, g&h, Glister, Satinique, Home.

    Pregled svih proizvoda koji se računaju za VB nalazi se ovdje.
     
  5. Hoću li primiti nagrade za svakog podnositelja zahtjeva?
    Da. Primit ćete nagrade za svakog podnositelja zahtjeva nakon što dovršite izazov. Primjerice, ako jedan broj ANP-a ima dva podnositelja zahtjeva i ispuni izazov, nagradu će primiti svaki podnositelj zahtjeva.
     
  6. Odnosi li se to samo na moj osobni VB iz osobne košarice ili i na VB iz dodatne košarice?
    Zbraja se sav VB, uključujući osobni VB, VB stranki i VB iz dodatne košarice, no ne i VB partnerske trgovine.
     
  7. Hoće li se računati VB iz obnavljajućih narudžbi?
    Da, računat će se i on.
     
  8. Može li se ova promocija kombinirati s drugim posebnim programima poput kupona ili START programa?
    Da.
     
  9. Ako se svaki mjesec tijekom tri uzastopna mjeseca generira dvostruka količina osobnog VB-a, hoće li se poklon udvostručiti?
    Bit ćete nagrađeni s najviše jednom putnom torbom i najviše jednim satom Fitbit.
     
  10. Kada će i kako nagrada biti isporučena?
    Nagrade će se automatski dodati vašoj sljedećoj narudžbi od 6. studenog kada pošaljete narudžbu bilo koje vrijednosti.
     
  11. Koliko traje jamstvo za sat Fitbit ili putnu torbu?
    Amwayeva jamstva zadovoljstva ne vrijede za besplatne proizvode. Jamstvo zadovoljstva i zakonsko jamstvo vrijede samo za glavni kupljeni/plaćeni proizvod, a besplatni promotivni proizvod ne ostvaruje pravo na jamstvo. Poklon ćemo zamijeniti samo u slučaju oštećenja tijekom isporuke.